Minuni cu bicarbonatul de sodiu

Multe dintre voi probabil că ştiţi deja că sarea de mare este foarte bună pentru ten. Aţi observat că atunci când sunteţi la mare nu mai aveţi la fel de multe coşuri şi că pielea voastră arată mult mai sănătoasă? Păi...de asta! Amestecaţi sare de mare cu apă şi aplicaţi-o pe faţă cam în acelaşi mod în care aplicaţi, de pildă, loţiunea tonică. ;)

Acum, bicarbonatul de sodiu. Furaţi-l din bucătărie şi iată cum îl puteţi folosi:


1. Împotriva coşurilor şi iritaţiilor pielii
- se iau aproximativ 2-3 linguriţe de bicarbonat în palmă şi se adaugă puţină apă pentru a-i da un aspect de pastă. Apoi se întinde pe toată faţa, insistând pe zonele cu probleme. Este şi un bun abraziv, aşa că acţionează şi asupra punctelor negre. La început e posibil să vă cauzeze unele usturimi şi roşeli ale pielii (conţine sodiu, ca şi sarea), asa că e de preferat să îl folosiţi seara. După 1-2 utilizări, tenul se va obişnui cu substanţa şi senzaţia va dispărea.
- mai nou, eu am amestecat bicarbonat de sodiu cu o mască pentru vreme rece de la Oriflame şi sunt foarte mulţumită. După numai câteva zile de utilizare, rezultatele au devenit vizibile, mai exact, multe dintre prietenele mele au observat schimbarea.
- puteţi, de asemenea, să îmbibaţi un prosopel pe care l-aţi tăiat după forma feţei voastre, decupând forma ochilor, în apă amestecată cu bicarbonat şi să îl lăsaţi pe faţă până se usucă.

2. Împotriva petelor de pe piele
Aţi observat cum, uneori, anumite zone ale corpului nostru capătă o nuanţă mai închisă (genunchi, coate, subraţ)? Folosit cu regularitate, bicarbonatul de sodiu te scapă şi de această problemă.

3. Pentru albirea dinţilor
După ce vă spălaţi normal pe dinţi, aplicaţi şi puţin bicarbonat cu ajutorul unui deget. Rezultatele se văd în timp. Nu doar ca dinţii vor fi mai albi, dar şi gingiile va vor fi mai sănătoase. Şi aici vor apărea usturimi, mai ales dacă ştiţi că vă sângerează gingiile. Dar totul pentru frumuseţe şi, mai ales, pentru sănătate.

4. Împotriva mirosului picioarelor
La fiecare duş, spălaţi-vă pe picioare cu bicarbonat de sodiu. Veţi scăpa de probleme chiar de la prima utilizare.
Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.