5 trucuri pentru un decolteu frumos


Ce pot face femeile mai puţin înzestrate de natură pentru a avea un bust cât mai atrăgător? Dacă faceţi parte din populaţia feminină nemulţumită de acest aspect, înseamnă că astăzi nu este pentru prima oară când căutaţi informaţii despre ce trucuri puteţi folosi pentru a mai înclina puţin balanţa în favoarea voastră. Am să aduc, totuşi, un element de noutate faţă de articolele obişnuite, propunându-vă să nu mai aspiraţi la a vă face sânii să arate mai mari sau, cel puţin, nu doar la asta. Personal, m-am săturat să văd în fiecare zi pe stradă fete/ femei care îşi sufocă sânii, ridicându-i până în bărbie în încercarea de a obţine o aparentă voluptate. Rezultatul este nu doar dezgustător, dar şi penibil.

Îmi amintesc de perioada liceului, când dimensiunea bustului meu mă deranja destul de mult. Aveam pe atunci o colegă şi prietenă foarte bună care avea aceeaşi ,,problemă" ca şi mine, doar că nu părea la fel de deranjată de asta. Mi-a spus într-o zi: "Maria, tu chiar crezi că toţi băieţii vor sâni mari? Ce crezi că ar alege un băiat între un sân frumos, deşi mai mic, şi unul atât de mare încât e nevoit să-l prindă cu ambele mâini?" Nu am uitat niciodată fraza asta, parţial datorită tonului amuzant pe care l-a folosit atunci cand mi-a spus-o. Ceea ce încerca prietena mea să mă facă să înţeleg este că frumuseţea stă în ochii privitorului. La fel cum fiecare femeie are un prototip diferit de bărbat ideal, şi bărbaţii au idei diferite despre ce anume face o femeie să fie frumoasă sau sexy. Iubitului meu nu prea îi pasă despre dimensiunea bustului, fiind mai atras de un fund bombat. Unul dintre prietenii lui preferă sânii mari în detrimentul fundului, pe când un altul spune că preferă fetele foarte zvelte. Aceste preferinţe sunt şi mai evidente în momentul în care le cunoşti şi pe partenerele acestor tipi :)

Revenind la lucruri mai concrete, sufocarea sânilor nu avantajează nicio femeie. Atunci când îi forţezi să se apropie, poţi avea impresia (gresită!) că ai obţinut un decolteu sexy. De fapt, lucrurile nu stau deloc aşa. În primul rând, trebuie să fii conştientă că atunci când te priveşti în oglindă nu vezi decât felul în care arăţi când eşti privită din faţă. A fi în public înseamnă a fi înconjurată de oameni, care nu te vor privi doar din faţă şi care vor observa, prin urmare, faptul că, în chip ciudat, sânii tăi nu sunt voluptoşi decât "pe mijloc", fără să îţi ofere şi acele forme laterale care le plac bărbaţilor. Nu doar că oamenii îşi vor da seama că nu eşti mulţumită de felul în care arăţi, dar vor fi şi conştienţi de micul truc pe care l-ai folosit.

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei şi este idealul de frumuseţe al unui anumit bărbat. Secretul suprem este să fim noi înşine şi să nu mai încercăm să ne deghizăm în ceea ce nu suntem pentru ca nu vom reuşi decât să atragem bărbaţii greşiţi. Atunci când el te vede aşa cum eşti tu de fapt şi te acceptă, ba te mai şi iubeşte, atunci îţi vei fi găsit perechea potrivită.

Totuşi, femeia rămâne femeie şi nu va înceta niciodată să tindă spre perfecţiune, aşa că nu strică să cunoaştem câteva trucuri care să ofere bustului nostru un aspect cât mai frumos, fără a-l transforma însă radical.

1. Cumpără-ţi sutienul potrivit

Majoritatea femeilor poartă sutienele greşite. Din ce în ce mai multe dintre noi ne cumpărăm sutiene "după ochi". Sfatul meu este să lăsaţi deoparte timiditatea şi să cereţi ajutorul celor de la magazin. Fie din experienţa acumulată de-a lungul anilor, fie din cine ştie ce alte motive, vânzătorii din magazinele de lenjerie intimă chiar se pricep la sutiene şi vor şti mai bine decât tine ce anume ţi se potriveşte.

Poţi folosi sutiene cu bureţei. Mai nou s-au inventat sutienele cu pernuţe de apă. Personal, nu le-am încercat, însă producătorii se laudă ca adaugă un plus de mărime fără sa creeze acel efect artificial. Datorită apei, sânii îşi păstrează flexibilitatea şi par mai naturali.

Sutienele cu sârmă ridică sânii şi îmbunătăţesc aspectul decolteului. Le recomand atâta timp cât sunt perfect comode, fără să îţi preseze pielea.

2. Controlează-ţi poziţia
O metudă simplă şi gratuită de mărire a sânilor este menţinerea unei poziţii corecte a corpului. Atunci când ne cocoşăm, umerii ne alunecă în faţă şi sânii se "ascund" între ei, pe când atunci când avem spatele drept, bărbia ridicată şi umerii traşi spre spate, sânii ies din ascunzătoare şi par mai mari instantaneu. Încercaţi!

3. Lucrează-ţi pectoralii
Acordă-ţi timp pentru dezvoltarea muşchilor pectorali. Poate părea ciudat şi, într-un fel, bărbătesc, dar adevărul este că prin întărirea acestor muşchi poţi crea impresia unor sâni mai mari.

Ce fel de exerciţii dezvoltă pectoralii?

4. Masaj
Se crede că masajul zilnic al sânilor pentru 20-30 de minute poate duce la mărirea acestora cu până la o măsură, datorită stimulării circulaţiei şi produţtiei de prolactină. Masajul sânilor constă în aproximativ 200 de rotaţii/ sân, dimineaţa şi seara. Se pare că rezultatele încep să se vadă după doar 30 de zile.

5. Învaţă să minţi!
Nu e nevoie să apelezi la operaţii estetice. Simpla folosire a machiajului îşi poate mări şi înfrumuseţa sânii. Aplică puţină pudră iluminatoare pe sâni şi puţin bronzer între ei şi în jurul lor. Vei obţine un efect de umbre şi lumini care va da impresia unui bust mai mare.
Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.