Ghidul suprem: ce vor bărbaţii (partea 1)

via www.tumblr.com
Bărbaţii sunt mai simpli decât credem noi. Acesta este ghidul suprem care va răspunde tuturor întrebărilor tale în legătură cu tot ceea ce îşi doresc ei şi te va ajuta să îi înţelegi mai bine.

 Ce vor bărbaţii? S-au scris numeroase cărţi cu această temăşi totuşi nimeni nu a reuşit să dea un răspuns concret la această întrebare. Majoritatea sunt scrisede FEMEI, ceea ce reprezintă, de la bun început, un punct în minus. Fie ea cea mai mare expertă, având chiar şi un doctorat în psihologie, o femeie tot nu îţi va putea da un sfat mai sincer şi mai folositor decât un bărbat ales la întâmplare de pe stradă.

De ce? Pentru că femeia nu are penis (dacă ar avea, ar fi bărbat).

Ai întreba un instalator cum să-ţi aranjezi părul? Sau un stilist cum să-ţi repari maşina?

Indiferent căt de direct şi, uneori, şocant ar fi sfatul unui bărbat, avem totuşi certitudinea că este sincer, real.

Iata adevărul despre ceea ce vor bărbaţii, nu una din poveştile acelea ale unor terapeuţi experşi în relaţii interpersonale, bla bla bla. Nu mai presupune,ci afla direct de la sursa ceeace îşi doresc bărbaţii, nu neapărat de la o femeie, ci de la viaţă în general.

ATENŢIE!!!

Acest articol poate supăra/ enerva pe foarte multă lume. Dacă e aşa, perfect! Este reyultatul subconştientului vostru care vă spune că am dreptate! În sinea voastra ştiţi deja ce vor bărbaţii,darnu puteţi face nimic în sensul ăsta din cauza mai multor factori (cum ar fi părerile prietenelor, etc).

ATENŢIE!!!

În timp ce citiţi acest articol, vă rog să nu uitaţi că el nu dezbate dacă ceea ce vor bărbaţii este bun sau rău. Este vorba doar despre rezultatul unui sondaj efectuat pe mai mulţi bărbaţi (pe care nu am să-i amintesc aici). Fără a judeca pe nimeni, eu vă ofer doar răspunsuri şi sugestii.

Nu spune nimeni că eşti obligată să-i îndeplineşti toate dorinţele sau că aceste dorinţe şi nevoi sunt bune sau corecte din punct de vedere moral.

Articolul este compus pe baza observaţiilor mele în urma discuţiilor cu un număr destul de mare de bărbaţi, care şi-au exprimat opiniile sincere. Ceea ce vei face cu informaţiile acestea este strict problema ta. Observaţii de genul "toţi bărbaţii sunt la fel" sau "toţi bărbaţii sunt porci" sunt total nefondate. La urma urmelor, niciuna dintre noi nu a fost cu toţi bărbaţii şi, prin urmare, nu putem face astfel de generalizări.

Ce trebuie să înţelegi mai întâi de toate...

tipuri de bărbaţi via www.tumblr.com
 ...este că bărbaţii NU sunt la fel şi, prin urmare, nu toţi sunt porci, deşi majoritatea au trăsături similare. Toţi oamenii vor sex şi toţi oamenii au o nevoie (nu dorinţă) biologică de a se reproduce. Cu toţii vrem mâncare, un loc în care să dormim, un adăpost. Acestea sunt nevoi de bază, nu dorinţe. O nevoie este o necesitate, ceva ce o fiinţă umană nu poate controla sau reprima complet. Cele doua instincte primare ale omului sunt instinctul de supravietuire (a mânca) şi instinctul de reproducere.

Practic, lucrurile sunt foarte simple. Din moment ce bărbaţii au nevoie de sex şi mâncare, nu e greu să nu dăm seama ce anume îşi doresc: sex şi mâncare. În mod subconştient, asta este tot ce vor barbaţii şi tot ceea ce au nevoie.

Este destul de greu să facem generalizări în privinţa asta. Nu toţi bărbaţii înşeală, nu toţi vor doar sex, nu tuturor le place fotbalul şi nu toţi se feresc de o relaţie serioasă.

Acest ghid vă va învăţa:
  • Ce vor bărbaţii de la femei şi relaţii
  • Ce vor bărbaţii în pat
  • Ce vor bărbaţii atunci când ies la întâlnire
  • Ce vor bărbaţii de la viaţă

Ce vor bărbaţii de la femei şi relaţii

 1. Fizic plăcut

 Cine spune că nu frumuseţea e cea mai importantă... ei bine, are dreptate. Dar frumuseţea conteaza. Şi contează destul de mult. După cum ştim deja, pentru bărbaţi, stimulii vizuali sunt mai importanţi decât pentru femei. Sânii şi fundul atrag bărbaţii, personalitatea îi păstrează.

Aspectul fizic este mult mai important pentru bărbaţi decât pentru femei. O femeie poate fi cu un bărbat care nu este chipeş, dar este încrezător, de succes, care o face să se simtă bine în pielea ei. Acesta este un tip de bărbat lângă care ai putea sta în ciudat aspectului său fizic. Mai degrabă ai sta lângă un tip cu o super-personalitate, care te face să te simţi frumoasă, decât lângă un tip cu un trup de zeu grec, dar care este plictisitor, prostănac sau amândouă.

Bărbaţii nu sunt deloc aşa. Dacă o femeie arată bine, i se iartă multe lucruri: cicăliri, plânsete, reproşuri, prostie, SPM, etc. Majoritatea bărbaţilor ar suporta toate astea dacă decolteul şi posteriorul tău merită efortul. Pe bune. Dacă arăţi bine din cap până în picioare poţi să scapi basma-curată din multe belele. Viaţa e mult mai uşoară (în majoritatea cazurilor).

Problema este că, dacă vrei să atragi un tip de calitate, aspectul fizic nu va fi suficient. De ce? Pentru că bărbaţii de calitate au mult mai multe opţiuni în ceea ce priveşte femeile şi vor alege adesea o parteneră atractivă din punct de vedere psihologic.

Unii bărbaţi sunt mai "vizuali" şi pentru ei frumuseţea contează mai mult, alţii pun preţ mai degrabă pe modul în care se simt când sunt alături de tine. Frumuseţea nu înseamnă şi sex de calitate. Poţi să iei nota 10 la aspectul fizic, dar nota 3 în pat, ceea ce înseamna că, în ceea ce te priveşte, aparenţele înşeală şi vei dezamăgi. Vei obţine o medie de 6,5.

Din acest punct de vedere,ambalajul nu contează. E doar atât, un ambalaj. Ceea ce contează cu adevărat este interiorul. 

Concluzia: frumuseţea ajută şi este clar că se afla pe primul loc în ordinea priorităţilor bărbaţilor,toate celelalte aspecte căzând pe locul al doilea. Orice bărbat, dacă ar avea această opţiune, ar alege o femeie mai frumoasă. Nu este nimic rău în asta, este doar selecţia naturală. Şi tu ai face acelaşi lucru, aşa că nu da dovadă de ipocrizie şi nu te mai victimiza. Mai bine du-te la sală. Te vei simţi mai bine în pielea ta şi vei fi mai aproape de ceea ce-şi doresc bărbaţii: încrezătoare, sexy, pasională.

De ce preferă bărbaţii femeile frumoase? 

Aspectul fizic îi transmite un mesaj subconştient. Eşti sau nu femeia potrivită pentru a-i naşte copiii, poate sau nu poate să se mândrească cu tine în faţa prietenilor săi (bărbaţilor le place să se "dea mari"). Pune-ţi întrebarea: oare aspectul meu fizic l-ar face pe un bărbat să se simtă mândru de el, mândru de mine? Societatea contemporană poate fi unul din factorii care îl împing să aleagă o femeie frumoasă. Fiecare bărbat are o anumită perspectivă asupra frumosului, în funcţie de cultura din care provine şi de gusturile personale. Unora le plac femeile cu forme, altora le plac tipele foarte slabe, unii preferă un fund mare, alţii consideră că unul mic e mai drăguţ. Există persoana potrivită pentru fiecare.

2. Sex

Bărbaţii îşi doresc şi au nevoie de sex. Nimic nou sub soare. Vom discuta acest subiect în detaliu când vom vorbi despre ce vor bărbaţii în pat. În general, dacă eşti bună la pat şi mai arăţi şi bine, eşti aproape de reuşită. 

De ce vor bărbaţii super-sex?

Pur şi simplu pentru că e super. Probabil că nu e nevoie de nicio explicaţie aici. E vorba de pornirile lui, nevoile lui biologice. Dumnezeu nu le-a dat suficient sânge pentru funcţionarea simultană a creierului şi a penisului. Probabil că ăsta e motivulpentru care uneori, când văd o femeie frumoasă pe stradă, se opresc din vorbit şi se holbează la ea.

3. Înapoi în bucătărie
desert via www.tumblr.com
 Dragostea trece prin stomac. În zilele noastre, femeile încep să semene din ce în ce mai mult cu bărbaţii, iar bărbaţii încep să semene din ce în ce mai mult cu femeile. În final, cu toţii ne plângem despre cât de greu este să găseşti un bărbat adevărat sau o femeie adevărată. Mulţi bărbaţi se simt tot timpul presaţi de diferite obligaţii: să întreţină familia, să fie mereu în formă, să aibă grijă de copii, să ajute prin casă, să fie buni la pat, să fie romantici, să nu arunce şosetele pe unde apucă, să plimbe câinele, să repare maşina, să schimbe becurile arse... Parcă nu se mai termină. De multe ori, noi femeile avem impresia că noi facem toata treaba, de unde şi vorba "ce bine era dacă mă năşteam bărbat!". Greşit. Graţie mişcării feministe, bărbaţii trebuie, mai nou, să şi gătească.

Mulţi dintre bărbaţii cu care am discutat, unii dintre ei trecuţi de 50 de ani, îşi gătesc singuri, deşi au o soţie/ prietenă care ştie să gătească. În schimb, majoritatea femeilor trecute de 20 de ani nu ştiu nici măcar să fiarbă un ou. Nu e de mirare că mulţi dintre cei cu care am stat de vorbă s-au lăudat că sunt bucătari mai buni decât majoritatea femeilor cu care au fost.

Nu se aşteaptă nimeni să fii un fel de Horia Vârlan sau să câştigi următorul Master Chef, dar o masă bună din când în când chiar îi poate cuceri inima iubitului tău. Bărbaţii au nevoia, nu dorinţa, de a mânca, apoi de a se reproduce, de îndată ce au energia necesară.

Efostul depus va fi mai important decât gustul mâncării. Ei ştiu că suntem ocupate, dar uneori chiar le-ar plăcea să găsească ceva frumos când ajung acasă decât să te asculte cum te plângi că nu ai în ce să te îmbraci diseară. Decât să mâncaţi în oraş, mai bine staţi acasă şi vă bucuraţi de compania celuilalt.

Poate că mâncarea nu este întotdeauna atât de importantă, aşa că, dacă nu te pricepi de loc, renunţă la idee. Totuşi, dacă te simţi în stare, nu ezita. Ajută? Garantat.

De ce să învăţăm să gătim?
Toţi oamenii mănâncă, dar generaţiile noi au serioase lipsuri la capitolul gătit. Dacă ştii să găteşti, eşti un element rar. Dacă nu ştii, nu e mare lucru, dar majoritatea bărbaţilor şi-ar dori o femeie care, chiar dacă nu reuşeşte, măcar încearcă.

Cum reuşim?
Organizează-ţi timpul mai bine, fă piaţa. Nu ai nicio scuză. Astăzi gătitul e mai uşor ca niciodată. Găseşti reţete peste tot pe internet.

4. O femeie


 Dacă tot am adus vorba de feminism, să continuăm în direcţia asta. Bărbaţii vor femei, femei sexz, încrezătoare, care nu trebuie să lucreze pe şantiere sau să joace fotbal pentru a dovedi că sunt egale cu ei. Unele femei sunt doar nişte ipocrite care au fost, probabil, rănite în trecut şi acum urăsc toţi bărbaţii, considerându-se într-un permanent război femei vs. bărbaţi.

Nimeni nu vrea să fie într-o relaţie cu cineva care va fi mai mult un adversar decât un partener. Faceţi dragoste, nu război. Încetaţi cu această competiţie absurdă. Femeile se pricep la lucruri la care bărbaţii dau greş şi invers. Foarte mulţi bărbaţi sunt sătui de prinţese care îi acuză că ar fi cauza tuturor problemelor lor. Fiecare îşi provoacă şi îşi rezolvă singur problemele. Un adult se descurcă singur cu greutăţile şi nu se victimizează. Maturizaţi-vă. Dacă nu-ţi asumi responsabilitatea pentru propria ta viaţă, vei da mereu vina pe alţii pentru eşecurile tale şi nu vei rezolva niciodată nimic.

De asemenea, majoritatea bărbaţilor se plâng de faptul că femeile, de cum se căsătoresc, se îngraşă, să mai ia în calcul ceea ce ei îşi doresc pentru ca apoi să se întrebe de ce oare este el atât de nesimţit şi de ce o înşeală. "Cum a putut sa-mi facă asta?" Sincer, mă mir cum de n-a făcut-o mai devreme. Nu face greşeala să-l consideri pe el sau poziţia ta în viaţa lui ca şi bătute în cuie.

De ce vor bărbaţii femei adevărate? Pentru că nu sunt gay.

Cum le oferi asta? Fii sinceră, fi feminină. Ia-ţi tocuri, ia-ţi rochiţe, ia-ţi lenjerie.

5. Seducţie
seducţie via www.tumblr.com



 Bărbaţii au foarte multe fantezii, aşa că nu e de mirare faptul că le place să fie seduşi. Problema este că, odată cu trecerea timpului, nu mai apreciem la fel de mult persoana de lângă noi, având, fie conştient, fie inconştient, convingerea că va fi mereu acolo. Aşa că, de multe ori, uităm de seducţie. Depunem din ce in ce mai puţin efort pentru a scoate ce e mai bun din partenerii noştrii. Atât femeile, cât şi bărbaţii sunt vinovaţi de această lene, însă ne place să ne plângem, să ne victimizăm şi să dăm vina pe celălalt.

De cele mai multe ori nu vor recunoaşte acest lucru, însă bărbaţilor le place să fie seduşi, la fel ca şi femeilor. În fiecare zi. Este o dorinţă sau o nevoie insaţiabilă. Cu toţii vrem să ne simţim doriţi. Este o emoţie normală.

In prima fază a "procesului de împerechere", amândoi (uneori unul mai mult decât celălalt) încercaţi să vă seduceţi. Flirtaţi, vă trimiteţi sms-uri, vă priviţi cu subînţeles, vă atingeţi, vă zâmbiţi, apoi vă sărutaţi şi tot aşa. Cu timpul, aceste lucruri dispar, dragostea şi dorinţa manifestându-se în moduri diferite. În viaţa de cuplu romantismul nu prea mai există, de multe ori datorită faptului că mulţi dintre noi trăim cu impresia că iubirea nu e ceva ce trebuie exprimat zilnic, ci un lucru care mai degraba se simte. ste o greşeală făcută de foarte multe cupluri.

Bărbaţii sunt mult mai neîncrezători decât vor ei să pară. Îşi ascund slăbiciunile şi se arată mai duri pentru că acesta este modelul bărbatului contemporan şi ceea ce societatea noastra aşteaptă de la ei. Adevărul este că mulţi dintre ei sunt chiar foarte sensibili, dar se pricep mai bine decât noi să ascundă asta şi se exprimă diferit. Un bărbat are nevoie să-l lauzi când e cazul şi să-i ridici moralul, chiar dacă pare puternic şi încrezător. Cuvintele unei femei pot fi aur curat.

Un compliment drăguţ, chiar parte a unei strategii poate însemna enorm pentru iubitul tău. Este, de asemenea, o modalitate mai bună de a obţine ce vrei de la el, aşa că renunţă la cicăliri şi alte obiceiuri asemănătoare. Unele femei aleg strategia greşită atunci când vor să obţină ceva de la un bărbat, ele comunicând pe un ton sau într-o manieră pe care bărbaţii nu o înţeleg, de parcă li s-ar vorbi în limbi străine. Trebuie să fii pe aceeaşi lungime de undă cu el.

Nu înceta niciodată să seduci. Flirtează, fă-i complimente, laudă-l, mai pe scurt, răsfaţă-i ego-ul. Spune-i că e incredibil, că te excită, că îţi place asta sau aia la el, etc. Se va simţi mai bine în pielea lui, mai fericit, mai bărbat. Şi totul datorită ţie.

Bărbatul vrea să fie eroul femeii. Nu doar noi ne-am hrănit cu poveşti de adormit copiii când eram mici. Aşa cum tu îl cauţi pe Făt-Frumos, el o caută pe Ileana Cosânzeana. Crezi sau nu, el vrea să te dea gata, doar că, de cele mai multe ori, nu ştie cum, aşa că trebuie să-l motivezi şi să-i faci curaj.

Seducţia nu are sfârşit. Niciodată nu ne vom simţi suficient de admiraţi, iubiţi, respectaţi, apreciaţi.



va urma...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.