7 reguli ale bijuteriilor statement


Bijuteriile sunt o modalitate minunată de a însufleţi o ţinută şi de a ne evidenţia trăsăturile. Bijuteriile statement sunt foarte în vogă şi garantează faptul că vei întoarce toate capetele, însă dacă nu sunt purtate corect rezultatul poate fi unul dezastruos. Avantajul lor este acela că ai nevoie de o singură piesă pentru a-ţi pune în evidenţă outfit-ul. Secretul este să păstrezi totul cât mai simplu; concentrează-te în jurul unei singure piese mari sau jonglează cu accesorii de dimensiuni diferite, bine coordonate, care să aducă echilibru tinutei tale.

1. Cu cât e mai puţin, cu atât mai bine.

Bijuteriile îndrăzneţe trebuie să iasă în evidenţă, aşa că nu crea un aspect aglomerat aşezându-le prea aproape una de cealaltă. Este de preferat să porţi una singură, dar dacă ţii cu tot dinadinsul să porţi mai multe, încearcă să nu porţi în acelaşi timp inele şi brăţări sau cercei şi coliere. Cerceii candelabru şi brăţările cătuşă arată bine împreună, în timp ce un colier lung se potriveşte de minune cu un inel mare. Trebuie doar să porţi elemente care se potrivesc. Încearcă să te rezumi la bijuterii din acelaşi material.

Mai multe lanţuri purtate simultan crează un efect foarte atrăgător dacă sunt purtate în mod corect. Ai grijă însă să nu depăşeşti limita bunului gust prin combinarea prea multor lanţuri.

Evită să porţi lanţuri lungi dacă porţi şi o curea. Vei adăuga prea multă greutate într-o singură zonă. Un colier la baza gâtului pot foarte bine să fie piesa de rezistenţă a ţinutei, sşs că lasă-l să fie centrul atenţiei.

2. Poartă haine cât mai simple

Accesoriile complexe merg cel mai bine cu haine simple. Fereşte-te de imprimeuri, broderii sau ţinte. Aminteşte-ţi că bijuteriile sunt cele care trebuie să iasă în evidenţă.

O rochie neagră este perfectă pentru una sau două bijuterii extravagante, în timp ce jeanşii asortaţi cu o bluză simplă, albă, oferă fundalul ideal pentru ceva colorat. Poartă culori neutre atunci când porţi bijuterii colorate şi complicate. Accesoriile mai puţin complexe se potrivesc cu hainele cu imprimeuri.

Combină o bijuterie mare cu altele mici, de aceleaşi culori.

3. Alege cu grijă cerceii

Cerceii mari ies imediat atrag mereu privirile. Alege o pereche care îţi încadrează frumos chipul , se potriveşte formei feţei tale şi îţi pune în evidenţă trăsăturile.

Când porţi cercei statement este bine să ai o coafură cât mai cuminte. Aminteşte-ţi că totul se rezumă la echilibru. Poţi să îl strângi părul într-un coc.

Machiajul trebuie să se potrivească şi el. O pereche de cercei puternic coloraţi merg cel mai bine cu un machiaj simplu.

4. Potriveşte colierul cu gulerul bluzei


Bluzele şi rochiile fără bretele, cu un umăr gol, cu taietură rotundă sau în V sunt ideale pentru colierele statement. Gulerele şi bretelele, la fel ca şi abundenţa detaliilor în apropierea feţei , trebuiesc evitate.

5. Acordă puţină atenţie mâinilor

Când porţi un inel îndrăzneţ vei atrage atenţia asupra mâinilor tale şi, în consecinţă, asupra unghiilor. Ai grijă ca ele să arate cât mai bine. Optează pentru o manichiură simplă.

Culoarea unghiilor trebuie să se asorteze cu cea a inelului. Nu purta inele mari dacă ai o manichiură multicoloră. Deşi acest lucru poate fi drăguţ la o adolescentă, nu este deloc o dovadă de eleganţă.

Inelele sunt cele mai mici bijuterii statement, aşa că te poţi juca cu ele cum vrei. Cu cât sunt mai mari şi mai strălucitoare, cu atât mai bine. Aminteşte-ţi însă că echilibrul este cheia, aşa că ar fi bine să nu porti mai multe odată.

6. Împodobeşte-ţi mâinile

Pentru a pune în evidenţă o brăţară stil cătuşă poart-o cu o bluză fără mâneci sau cu mâneci lungi, mulate, de o singură culoare. Rezumă-te la o singură brăţară.

Dacă îţi place să porţi mai multe brăţări deodată, poartă-le la o singură mână. Combină maxim 7 brăţări şi asigură-te că se potrivesc între ele. Combinaţia de aur şi argint arată întotdeauna minunat.

7. Make a statement

Bijuteriile statement trebuie să transmită un mesaj. Dacă optezi pentru simplu şi elegant, alege un colier de perle. Piesele florale sau vintage arată minunat co o ţinută feminină şi romantică, iar mărgelele colorate se potrivesc stilului boho. Brăţările stil cătuşă se potrivesc cu rochiile mini, în culori neutre, iar cerceii candelabru arată bine cu o rochie lungă, vaporoasă.
Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.