5 remedii împotriva celulitei

1. Zaţul de cafea. Amestecaţi zaţ de cafea (sau cafea măcinată) cu ulei de măsline şi masaţi zona cu probleme. Odată absorbită în piele, cafeina ajută la întărirea vaselor de sânge, reducând aspectul de coajă de portocală.

2. Masajul. Folosind o perie cu peri moi sau un burete exfoliant, masaţi uşor zonele afectate (pe pielea uscată). Această acţiune ajută la spargerea celulelor de grasime şi la distribuirea lor uniformă sub piele.

3. Masaj. Puteţi executa un masaj anticelulitic şi cu mâna liberă, atunci când faceţi duş. Urmăriţi instrucţiunile din imaginea de mai jos.

4. Masaj cu cremă anti-celulită. Deşi nu putem spune că aceste creme fac, efectiv, minuni, ele sunt totuşi de ajutor. Efectul termoactiv este cel care distruge celulita, dar tot el face ca femeile cu pielea sensibilă sa nu poată folosi astfel de creme.
În prezent, eu folosesc crema CelluFight de la Emiplant şi sunt foarte mulţumită. Preţul este foarte accesibil şi pielea este mai netedă încă de la prima aplicare. 

5. Faceţi mişcare. O plimbare pe zi (sau un exerciţiu plăcut, cum ar fi dansul) vă va întări muşchii şi va reduce aspectul urât al pielii lăsate. În plus, sportul ne ajută să ne simţim mai bine atât din punct de vedere fizic, cât şi moral, contribuind la formarea unei imagini pozitive despre persoana noastră.
Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.