Părul frumos


82% dintre bărbati sunt de părere că părul este un element-cheie al înfăţişării unei femei. 66% spun că mai degrabă ar observa un păr neîngrijit decât un coş. Iată, aşadar, câteva trucuri simple cu care să atrageţi atenţia asupra părului vostru în fiecare zi!
  1. pieptene + balsam = love
  2. După ce te speli pe cap, leagă-ţi părul într-o coadă chiar deasupra frunţii (stil inorong) şi lasă-l să se usuce aşa. Vei avea un volum minunat fără să fii nevoită să tapezi.
  3. Încetează să te mai lupţi cu părul tău! Drept sau creţ, acceptă-l aşa cum e! Eu sunt creaţă la modul stresant şi, bineînţeles, îmi îndrept părul uneori, când mai simt nevoia de o schimbare. Însă am ajuns la concluzia că îmi stă mult mai bine cum m-a lăsat Doamne-Doamne.
  4. Hidratează din interior. E un lucru foarte de simplu de făcut, dar, cum trăim înconjuraţi de tot felul de sucuri, uităm să mai bem şi apă.
  5. Lasa-ti parul sa se usuce natural. Sau cel putin usuca-l cu foehonul doar 70%. Eu am parul foarte des si are nevoie de vreo 1 si ceva sa se usuce singur in intregime, mai ales la spate, asa ca folosesc a doua metoda.
Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.