Spuma de par Deep Moisture Souffle de la Pantene

Parul meu este cret si, prin urmare, foarte uscat. Am si un fir subtire, foarte fragil, asa ca, evident, se rupe destul de usor. Daca ar vedea cineva cat par pierd la o spalare pe cap ar crede ca un om a chelit acolo, la propriu. Dupa ce am cautat timp de mai multe vieti gamele pentru par cret de la Wella si Pantene, dupa ce am traversat universuri si am explorat fara succes galaxiile, am decis sa renunt si sa ma orientez catre alte produse, ale caror beneficii le voi impartasi cu voi, pe rand.

Am inceput cu produsul de styling, cel de la Taft, pentru ca voi descrie produsele in ordinea inversa celei in care le folosesc, asftel incat sa pot lasa surpriza cea mare - samponul - la sfarsit.

Ca tratament leave-in am ales spuma Deep Moisture Souffle din colectia Pantene Moisture Renewal pentru par uscat. Intelesesem initial ca ofera si o oarecare stilizare dar va spun inca de pe acum sa nu va asteptati la asta. Este un produs superb, dar nu este pentru stilizare. Pretul este de 22 RON in Carrefour Baneasa.

Ambalajul este dragut. Singura problema este aceea ca am observat ca oamenii chiar au impresia ca este un produs pentru stilizare. Cum va spuneam, si eu am crezut la fel initial. Dar probabil ca aceasta problema nu tine de ambalaj, ci de textura. poate ar fi fost mai ok daca produsul era sub forma de spray (cum este, de exemplu, Dual Phase din gama Pantene Aqua Light). Anyway, sa continuam.

Gramajul este de 150 ml. Cam putin, daca ar fi sa comparam cu celelalte spume de pe piata, care au 200 ml. Insa, repet, aceasta nu este o spuma, ci un tratament, iar toate tratamentele de par de pe piata au 150 ml.

Aspectul nu este cel al unei spume obisnuite. Textura este mult mai cremoasa, mai satinata. Pare frisca sau un fel de mascarpone. Arata delicios. Mirosul este cel caracteristic produselor Pantene. Mi-am impartit parul in doua si am aplicat din belsug incepand din spate. Nu am mai folosit spuma de la Taft pentru ca am vrut sa vad exact ce efect va avea. Asta se intampla aseara pe la ora 7-8. Astazi am constatat ca, intr-adevar, parul meu are un aspect mult mai neted si matasos, este mult mai moale si placut la atingere si nu mai simt ca sunt trasa de par daca cineva vrea sa se joace cu buclele mele. Bineinteles, Aspectul este unul nefinisat. Se simte lipsa unul produs de stilizare.

Singura problema a produsului este ca, indiferent cat de usor ai apasa, iese foarte multa spuma odata. Pentru mine acest lucru este ok. Mi se pare ca niciodata nu am aplicat suficient de mult produs pentru ca am foarte mult par. Dar daca acesta nu este si cazul tau, te sfatuiesc sa ai grija atunci cand apesi aplicatorul.

Aflați mai multe »

Ads 468x60px

Social Icons

Popular Posts

Featured Posts

Un produs Blogger.